Door de oude gevangenis met een FPV Drone in Haarlem

Written by
Koen Spaansen

Door de oude gevangenis met een FPV Drone in Haarlem

Door de oude gevangenis met een FPV Drone in Haarlem

Intro:

Een FPV Dronevideo van de gevangenis in Haarlem tijdens de grote verbouwing.

Video:

Aan het begin van de grote verbouwing was ik er al een keer doorheen gevlogen. De Koepelgevangenis in Haarlem is eerst van binnen gesloopt door Sloopbedrijf Roy van Berkel, Roy vroeg of ik een video wilde maken. Ik zei; ik ga er met de drone doorheen Roy: 'Da's goed Koen'... en zo geschiedde.

De video is vrij populair geworden, het is een 'onetaker' (alles in een keer gevlogen) En hoe simpel het misschien lijkt... ik heb deze vlucht wel 20 keer moeten doen om perfect aan te komen bij de sloopmachine.... en als ie dan goed was, dan stond de machine net niet lekker te knijpen. Ik zeg altijd, als je er toch bent kunnen we beter maar even doorgaan tot het perfecte shot. En dat is gelukt.

Vele filmmakers zijn ondertussen in De Koepel geweest. Tot ik in februari weer werd gebeld. Dit keer was het Hans Heidemijer van A. Hollander B.V. Hans vertelde mij dat zij onder de koepel een bioscoop aan het graven waren en dat hij de dronevideo al 100 keer had gekeken! Wil je dat voor ons ook doen? Natuurlijk... een grote eer Hans....

Dronevideo