The Italian Wedding

Written by
Koen Spaansen

The Italian Wedding

The Italian Wedding

Intro:

The italian Wedding

Video:

Bekijk hier de video en de foto's


Een Betoverende Liefdesviering in Toscane: de Italiaanse Bruiloft van Johan en Marieke

Zeg "Ciao" tegen de romantiek en schoonheid van Toscane, waar de liefde tussen Johan en Marieke werd gevierd in een betoverende bruiloft die alle verwachtingen overtrof. Koen en Anouk hadden het voorrecht om deze onvergetelijke momenten vast te leggen en te delen in de prachtige omgeving van Il Grande Prato, een schilderachtig familielandhuis temidden van de glooiende heuvels van Castelfiorentino.


Anouk en Koen

Il Grande Prato


De hoogtepunten van dit liefdesfestijn waren ontelbaar. Van heerlijke diners bereid door Di Mamma tot snelle afwisselende avonturen tijdens de Fiat 500 tour door de adembenemende bergen.  Het bruidspaar had eigen muzikanten mee die als een rode draad door de dagen heen het feest verzorgden. De dagen werden gevuld met lunches vergezeld door verrukkelijke Italiaanse wijnen, wijnproeverijen en rondleidingen door de wijnkelders. Alles top georganiseerd door InDutch Event Group o.l.v. Melissa en Marjolein die er een groot feest van wisten te maken. https://indutcheventgroup.nl  

Melissa en Marjolein van In Dutch Event Group

De glooiende heuvels van Toscane dienden als decor voor een adembenemende viering van de liefde, tussen Johan en Marieke waarbij een zingende bruid en haar lieve, zenuwachtige bruidegom hun trouwgeloften uitspraken te midden van vijf stralende kinderen onder leiding van Babs Karin Bloemen. Deze sprookjesachtige dag was gevuld met momenten van puur geluk, waarvan de herinneringen voor altijd in onze harten zullen blijven bestaan.

Babs Karin Bloemen
Sandra en Kees van Sandra van der Meer Zangeres en Zangcoach
Angelo Indaco Italiaanse troubadour zanger


Bedankt Johan en Marieke dat wij dit mochten vastleggen op beeld.

Koen en Anouk

Fotografie en Video

No items found.
No items found.